TM Awards 2010

Diri sendiri dah mcm tak pandai nk tulis apa kt blog..konon2 sebab dah lama tak update blog sendiri (alasan je tu kann..) hehe

last month, there were TM Awards at Shah Alam Convention Centre. and of course kalo aku pegi, mesti bawak suami tercinta. alhamdulillah ada tiket ihsan dr rakan yg tak dpt pegi hehehe so dpt la aku bawak suami ku yg terchenta itu ngehngeh...

tanak tulis panjang2..kang malas plak nak membaca..cuma nak letak gambar with caption for each gmbar..

 buku program huhu

venue for the event

tema pada malam itu..james bond


and of course makanan yg sgt lazat..i like~~

i enjoy eating the food served that nite..sgt sedappp..nak2 plak meja kitorg duduk tu 6 org je..apa lagi, mmg semua lauk yg ada kitorg bedal hahaha makanan yg sepatutnya untuk 10 org, hanya kami berenam je yg abiskan..tp paling sedap adalah pencuci mulut yg diserve setelah selesai makan hidangan utama...sgt sedap smpai tak sempat nak amik gmbr haha siap dpt offer extra (segan nak amik..sudahnye kempunan..wakakaka) so, lenkali kalo ada org offer, amik je..jgn malu2 ngehngehngeh

1 comments:

ella said...

lerr ni je ke gambo nye? gamba tuan empunya blog nya mana??